Races within 8. Night marathon

Something for everybody

Marathon 42 km

Marathon is and always will be the main race of the Night marathon. There is a reason why the Marathon is the most challenging discipline of athletics. It requires devotion, mental strenght and endurance. <3

Halfmarathon 21 km

Halfmarathon is the largest of the Night marathon’s races. Incredible energy created by the river of runners after the start sign, just like cool people on the track make this race special. Although speed is not priority, it is a huge challenge to make a good time in night conditions. m/

Minimarathon 7 km

Minimarathon is our shortest race which is dedicated to our youngest runners just like everybody else who doesn’t feel like running longer than this distance. The longest journey beginns with a single step just like marathon preparations begin with a Minimarathon ;)

8. Night marathon experience

8. Night marathon

O nama

Ko su organizatori Noćnog maratona?

Mi potičemo iz ARK Fruška gora, iz kluba entuzijasta i rekreativaca koji vole da se dobro zabave, osim što dobro trče ;)

Noćni maraton je počeo kao zabava i želja da se napravi nešto drugačije. Noćni maraton ne samo što opstaje već i raste iz godine u godinu. Od početka je privukao pažnju velikog broja ljudi iz Srbije i inostranstva. Noćni maraton postavlja standarde organizacije uličnih trka u Srbiji.

Naša relativno mala, ali složna ekipica je predana ideji da Noćni maraton može uvek da postane nešto više. Konstantno poboljšavamo sve što možemo ne mareći za konvencije. Mi radimo onako kako mi mislimo da je ispravno i najbolje i trkači to umeju da cene!

Noćni maraton je prvi Noćni maraton u ovom delu Evrope i lagano ali sigurno je postao veoma lepa tradicija kojom se Novi Sad ponosi.

Friends of the Night marathon

Meet our partners.

Interested for cooperation?

News

All important information about the Night marathon will be published here.

8th Night marathon 2017 report

Read full article

Instructions for runners of the 8th Night marathon

Read full article

Course of the 8. Night marathon

Read full article

How to reach the race center of the 8. Night marathon

Read full article